Bug 4857 - В mplayer -ao arts не работает звук
: В mplayer -ao arts не работает звук
Status: CLOSED NOTABUG
: Sisyphus
(All bugs in Sisyphus/MPlayer)
: unstable
: all Linux
: P2 normal
Assigned To:
:
:
:
:
:
  Show dependency tree
 
Reported: 2004-07-21 20:52 by
Modified: 2006-10-25 15:54 (History)


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description From 2004-07-21 20:52:35
В mplayer -ao arts нет звука. esd, alsa, oss работают нормально. Проблема
возникла после обновления pre4 до pre5
Steps to Reproduce:
1.mplayer -ao arts
2.
3.
Actual Results:  
AO: [arts] can't connect to aRts soundserver
Could not open/initialize audio device -> no sound.
Audio: no sound


Expected Results:  
Building audio filter chain for 44100Hz/2ch/16bit -> 44100Hz/2ch/16bit...
Starting playback...
------- Comment #1 From 2004-07-22 09:15:31 -------
Повторить ошибку не удется, у меня все отлично работает через arts.
AO: [arts] Connected to sound server
AO: [arts] Stream opened
AO: [arts] buffer size: 20480
AO: [arts] packet size: 2048
AO: [arts] 44100Hz 2ch Signed 16-bit (Little-Endian) (2 bps)
Building audio filter chain for 44100Hz/2ch/16bit -> 44100Hz/2ch/16bit...
Starting playback...
------- Comment #2 From 2004-07-23 15:11:34 -------
Звуковой сервер запущен с такими параметрами:
artsd -F 10 -S 4096 -s 30 -m artsmessage -f -l 3

audio_setup: Can't open audio device /dev/dsp: Das Ger?t oder die Ressource ist
belegt
Could not open/initialize audio device -> no sound.
Audio: no sound